Έργα

confidential

confidential

Λόγω της φύσης της δουλειά μας, πολλά απο τα έργα μας είναι απόρρητα και δεν μπορούν να προβληθούν.

planfab_photo_555x555_v2

planfab

Η Planfab είναι ένα στούντιο 3d εκτύπωσης και σχεδίασης που προσφέρει εκτυπώσεις 3d και υπηρεσίες 3d μοντελοποίησης. Εάν έχετε μια καλή ιδέα που περιλαμβάνει 3D γραφικά ή / και 3D εκτύπωση, επικοινωνήστε μαζί τους! Είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελαν να το ακούσουν…

– ιστοσελίδα

3dabax_photo_555x555_v3

3D abax

Το 3D Abax είναι μια εφαρμογή για τον υπολογισμό τιμών και την διαχείρισης εταιρειών που είναι στη βιομηχανία του 3d printing. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εφαρμογή ικανή να φροντίζει όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες των μικρών, μεσαίων και μεγάλων εταιρειών εκτύπωσης 3d, καθώς και τις ανάγκες πανεπιστημιακών εργαστηρίων και εργαστηρίων οργανισμών.

– ιστοσελίδα

ttscore_photo_555x555_v2

TTScore

Το TTScore.io είναι το πιο προηγμένο σύστημα διαχείρισης τουρνουά Πινγκ Πόνγκ, παρέχοντας μοναδικές επιλογές ειδικά για τις ειδικές ανάγκες του αθλήματος. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να παρουσιάζετε τα γεγονότα σας χωρίς κόπο. Το TTScore.io ενσωματώνει όλους τους επίσημους κανόνες κλήρωσεις της ITTF και χρησιμοποιείται ήδη από ομοσπονδίες στην Ευρώπη.

– ιστοσελίδα

systec

Systec

Η Systec εξιδικεύεται στον επαγγελματικό φωτισμό και την δημιουργία τηλεοπτικών πλατώ για πάνω απο 25 χρόνια. Δημιουργήσαμε μια πολύγλωσση ιστοσελίδα με πολλές προσαρμοσμένες λειτουργίες.

– ιστοσελίδα

rise

Rise

Η Rise παρέχει υψηλής ποιότητας αθλητικό εξοπλισμό τοσο για αγωνιστική χρήση όσο και για καθημερινή. Κατασκευάσαμε μια ιστοσελίδα, καθώς και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

– ιστοσελίδα

astrokeys

Astrokeys

Το Astrokeys είναι ένα στούντιο που παράγει μια μεγάλη ποικιλία απο premium keycap για μηχανικά πληκτρολόγια. Σχεδιάσαμε ένα μίνιμαλ, αλλά λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

– ιστοσελίδα

creativa

Εξατομικευμένες Λύσεις

Έχουμε πάθος για αυτό που κάνουμε. Μας αρέσουν τα σχέδια και οι ιδέες. Έαν έχετε μια ιδέα μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας!

-Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι πελάτες μας

contact

info@creativa.gr