Υλοποιούμε Ιδέες

Είμαστε ένα πολυδιάστατο στούντιο ανάπτυξης λογισμικού και “web” εφαρμογών με έδρα τη Θεσσαλονίκη από το 2014. Στόχος μας είναι να αναλύουμε, να σχεδιάζουμε και να αναπτύσσουμε τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματά σας.

home_1_1140x807

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξ’ ατομικευμένες υπηρεσίες λογισμικού για τις επαγγελματικές σας ανάγκες με έμφαση στις εφαρμογές “web”, στις βασισμένες σε βάση δεδομένων ιστοσελίδες και στο digital fabrication.

διαχείριση έργου

Διατηρούμε τακτική επικοινωνία με τον πελάτη και διασφαλίζουμε ότι όλα τα μέρη ενημερώνονται σωστά σχετικά με το έργο και την πρόοδό του.

ανάπτυξη σύμφωνα με τις ανάγκες

Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε λύσεις που λύνουν συγκεκριμένα τα προβλήματα σας. Η ανάπτυξη πηγαίου κώδικα οδηγείται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης απευθείας από τα χαρακτηριστικά που εσείς χρειάζεστε.

εξειδικευμένο UI

Εξασφαλίζουμε ότι η λειτουργικότητα είναι σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μέσα από μακέτες, εκδόσεις επίδειξης και τη λήψη σχολίων από εσάς, προκειμένου να αναθεωρούμε και να το στήνουμε όπως ακριβώς επιθυμείτε.

υπηρεσίες

Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε.

Ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες μας κι ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το πρότζεκτ σας. Πιστεύουμε στη λήψη αποφάσεων με βάση τα δεδομένα σας το οποίο σημαίνει ότι η προσέγγιση μας είναι ευέλικτη και βασίζεται στην ανάλυση. Κατασκευάζουμε, δοκιμάζουμε, ανατροφοδοτούμε, το κάνουμε καλύτερο.

–  περισσότερα

home_2_652x612
home_3_652x612_draft

έργα

Μας αρέσει να είμαστε μέρος μοναδικών και ενδιαφέροντων έργων.

Η ανάπτυξη λύσεων για δύσκολα προβλήματα είναι η ειδικότητά μας. Δεν δημιουργούμε μόνο εφαρμογές web, αντιθέτως, είμαστε σε θέση να παράγουμε ολοκληρωμένες λύσεις cloud για να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε την δουλειά σας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις δουλείες για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι.

–  περισσότερα

επικοινωνία

info@creativa.gr