ανάλυση. σχεδιασμός. ανάπτυξη.

διαδικασία

Προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση, πρώτα ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και αναλύουμε το πρόβλημά σας στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στη συνέχεια πιάνουμε δουλειά.
Η στρατηγική έρχεται πάντα πρώτη. Με βάση τα δεδομένα του πρότζεκτ δημιουργούμε τη στρατηγική προς την λύση. Επεξεργαζόμαστε όλες τις σχετικές πληροφορίες και δημιουργούμε την ανάλυση του λογισμικού. Σχεδιάζουμε τη λύση στις ανάγκες σας και τελικά αναπτύσσουμε το λογισμικό ή την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα και προηγμένα εργαλεία.
services_1140x701

Πάντα προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και ευκολότερες λύσεις, επειδή πιστεύουμε σε απλά, φιλικά προς το χρήστη, απρόσκοπτα, προσαρμόσιμα και εύκολα στην εφαρμογή τούς λογισμικά. Σχεδόν σαν την αναπνοή…

κατά παραγγελία ανάπτυξη λογισμικού

Προσφέρουμε εξειδικευμένη ανάπτυξη λογισμικού και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε το επόμενο έργο σας με λιγότερο άγχος και μικρότερο κόστος. Η ομάδα μας διαθέτει τις τεχνολογικές γνώσεις για να σας ενδυναμώσει σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του προϊόντος σας, από την ιδέα έως την ολοκλήρωση.

ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών

Οι προγραμματιστές μας έχουν πλούσια εμπειρία στην κατασκευή εφαρμογών ιστού. Η Creativa είναι μια εταιρία ανάπτυξης ιστοσελίδων με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή εφαρμογών B2B και B2C παγκόσμιας κλάσης με επίκεντρο τις εφαρμογές web, τις ιστοσελίδες με βάσεις δεδομένων, τις εφαρμογές ιστού που σχετίζονται με το «digital fabrication».

ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων

Η ανάπτυξη καλού λογισμικού είναι πολύ περισσότερο από το γράψιμο κώδικα. Εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές σε κάθε φάση του κύκλου ζωής του προϊόντος και συνεργαζόμαστε με την ομάδα σας για να δημιουργήσουμε μια συνεκτική διαδικασία.
Με ένα εκτεταμένο δίκτυο τεχνικών και δημιουργικών επαγγελματιών, είμαστε σε θέση να παράγουμε γραφικά, έγγραφα, storyboards, wireframes και άλλα.

συντήρηση. υποστήριξη. φιλοξενία.

Προσφέρουμε υπηρεσίες τυποποιημένης ή προσαρμοσμένης υποστήριξης για εφαρμογές που αναπτύσσονται από την Creativa ή από οποιονδήποτε τρίτο προμηθευτή. Η ομάδα της Creativa θα σας βοηθήσει με προβλήματα οποιουδήποτε επιπέδου πολυπλοκότητας – από την παροχή εναλλακτικών λύσεων & hot fixes έως τον έλεγχο ασφαλείας και την ενίσχυση της εφαρμογής.
Παρέχουμε επίσης φιλοξενία για τις εφαρμογές που χτίζουμε και φροντίζουμε τα πάντα για εσάς ώστε να απολαμβάνεται μια εμπειρία χωρίς προβλήματα.

επικοινωνία

info@creativa.gr